2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı bütün Türkiye’de ve Silivri’de törenlerle başladı.

Silivri’de Ortaköy Sezin Öztaş İlköğretim Okulu’nda yeni eğitim yılının başlaması sebebiyle düzenlenen törene Silivri Kaymakamı Ali Partal, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Silivri Kaymakamı Ali Partal, özellikle okullarımızda ve çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirlerine ve Güvenli Eğitim Koordinasyon görevlileri ile işbirliğine dikkati çekti. Başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay da konuşmasında, “Büyük bir hızla değişen dünyada çocuklarımızın geleceğin bilgi ve beceriyle donatılması sorumluluğunu anne ve babalarımızla ve bilhassa değerli öğretmenlerimizle tüm eğitim camiası olarak yüklenmiş bulunmaktayız. Bu eğitim öğretim yılında da öğrencilerin sahip olmaları gereken temel bilgi, beceri ve değerleri kazandırmanın yanı sıra bunları edinme süreçlerini de çağımızın gerektirdiği şekilde sağlamak durumundayız.” dedi.

Programda öğrencilerin şiir sunumları, halk oyunları gösterisi e yer aldı. 1. sınıf öğrencileri anasınıfı öğrencilerine, 5. sınıf öğrencileri de 1. sınıf öğrencilerimize okulumuza hoş geldiniz çiçeği sundu.

Törenin ardından ilk ders zili çaldı ve Silivri Kaymakamı Ali Partal 3/A sınıfında eğitim öğretimi başlattı.

Editör: TE Bilişim