Silivri eğitim camiasının önde gelen isimlerinden teknoloji tasarım öğretmeni Mesut Özdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek istifa dilekçesini verdi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve diğer yöneticilerle görüşen Özdoğan, MHP'den Silivri Belediye Başkan adayı olabilmek için başvuruda bulunacağını söyledi.

Türk Eğitim Sen yöneticileri de Özdoğan'ı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki işlemler sırasında ziyaret ederek başarı dileklerini sundu.

Mesut Özdoğan, istifa sonrasında sosyal medya hesabından şu yazılı açıklamayı paylaştı:

Sevgili Silivrililer; 31 Mart 2019 yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığı için 19 yıldır gururla,şerefle sürdürdüğüm Öğretmenlik mesleğimden ayrılmış bulunmaktayım. İstanbulun güzide ilçelerinden Silivrimize gerek Sosyal ve kültürel gerekse ekonomik anlamda katkı sunmak amacıyla yola çıktık.Partimizin takdiri ve Silivri halkımızın desteği ile bu göreve talip olduk.Yapacağınız işi sevmek ve bu yolda çaba harcamak insanı güçlü kılar.Tüm çabamız  Silivrimizi daha yaşanır ve daha güzel bir şehir kılmak. Rabbim çıktığımız bu yolu ülkemiz,Yüce Türk Milleti ve Silivrimiz için hayırlı eylesin.Her zaman gönüllerde olmak dileğiyle dua ve desteklerinizi bekliyorum. MESUT İNSANLARIN YAŞADIĞI SİLİVRİ İÇİN  HEP BİRLİKTE YÜRÜYELİM...

Editör: TE Bilişim