Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan’ın şahsi sosyal medya üzerinden yaptığı yeni bir paylaşım dikkat çekti.

15 Temmuz 2016 öncesinde arkadaşlarıyla maklube yerken fotoğraf paylaşan Aslan, geçtiğimiz aylarda bu fotoğrafın ortaya çıkmasıyla Silivri eğitim camiasında gündemi işgal etmişti.

Bir süre önce de oğlunun eğitim gördüğü özel okulun fotoğrafını paylaşan Aslan, bu paylaşımıyla da yerel basında haber konusu olmuştu.

Silivri’ye ilçe milli eğitim müdürü olabilmek için çaba sarf ettiği bilinen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan geçtiğimiz günlerde yine kişisel facebook hesabı üzerinden dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Söz konusu paylaşım; kadınları cinsel taciz ve istismar vakalarına karşı koruyan yasal düzenlemeleri eleştirerek bu düzenlemelerin erkekleri mağdur ettiğini öne sürüyor.

Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan’ın 01 Ekim 2019 günü gece yarısı yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

HİÇBİR ERKEĞİN ŞEREFİ GÜVENCE ALTINDA DEĞİL

6285 sayılı kanun maddesi ile hiçbir erkeğin namusu şerefi hürriyeti garanti altında değil. Erkeklerin insani hakları, kadınların iki dudağı arasında. Bir kadın, “şu erkek bana cinsel istismarda bulundu” dediği anda tecavüz ya da elle taciz bile olması gerekmiyor, erkeğin hayatı orada bitiyor. Kadına şiddeti bitirmek bahanesi ile erkeklere yapılan bu zulümler aynı zamanda bu erkeklerin hanımına, annesine ve kızına da yapılıyor. Onları sevdiklerinde ayırıyor ve bu utançla yaşamak zorunda kalıyorlar. Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir zulüm yok.

Editör: TE Bilişim