Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşti. Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Özcan Işıklar tarafındna Silivri'de kurulacağı söylenen Fenerbahçe Üniversitesi ile alakalı da bilgi verdi.

Toplantıda 40. yılını dolduran üyelere plaket ve gümüş rozetleri verilirken, 50, 60, 70 ve 80. yılını dolduran üyelere de plaket ve altın rozetleri verildi. Divan kurulunda açıklamalarda bulunan başkan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yaklaşık 1 saat konuştu.

"SİLİVRİ'DE BİR BRANŞLA BAŞLAYACAĞIZ"

Fenerbahçe Üniversitesi'nin kurulmasıyla ilgili olarak çalışmaların tamamlandığını söyleyen Aziz Yıldırım, "Önümüzdeki hafta YÖK'le toplantı yapılacak. Sözleşmede yer alan kuralları yerine getireceğimizi beyan ettikten sonra başlayacağız. Silivri'de bir branşla başlayacağız. İstanbul içinde de yerler bakıyoruz. Tahmin ediyorum ki bu sene açacağız. Kampüs kurmak için Samandıra'da 200 dönümlük bir arazi için Milli Emlak'a başvuruda buluştuk. Temennim bu arazinin kulübümüze tahsis edilmesi yönünde. Üniversiteyi de bu arazide kuracağız" dedi.

SİLİVRİ'DE GEÇİCİ Mİ EĞİTİM VERİLECEK?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu açıklamasından sonra, Fenerbahçe Üniversitesi'nin Silivri'de geçici olarak faaliyet göstereceği şüphesi de güçlenmiş oldu.



 

Editör: TE Bilişim