Silivri Belediye Meclisi, Volkan Yılmaz başkanlığında toplandı.

13 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda bazı maddeler direkt olarak kabul edilirken bazıları da detaylı olarak değerlendirilmek üzere komisyonlara havale edildi.

Görüşülen konular arasında; Devlet hastanesi yanında bulunan ve Silivri Belediyesi tarafından işletilen otoparkın ilk 20 dakikasının ücretsiz olarak kullanıma açılması kararı da vardı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan belediyeye ait otoparkın İSPARK’ın tarifesinden 1 TL daha ucuz olmasına rağmen vatandaşlardan çok sayıda yakınma başvurusu aldıklarını belirterek kısa süreli park edenlere kolaylık sağlanması açısından ilk 20 dakika ücret alınmamasına karar verdiklerini söyledi.

BELEDİYE OTOPARKI ŞEHİT AİLELERİNE İNDİRİMLİ

Yılmaz, şehit ve gazi ailelerinin bu otoparktan yüzde 50 oranında indirimli olarak faydalanacaklarını da sözlerine ekledi.

KALE PARK’TA NİKAHLAR ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ

Restore edilerek yeniden kullanıma açılan tarihi Kale Park’a bir amfitiyatro yaptıklarını da belirten Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, buranın da nikah kıyılması amacı ile kullanılabileceğini, yine şehit ve gazi yakınları arasında evlenecek olanlardan ücret alınmayacağını söyledi.

“10 YIL BOYUNCA YALANCI CENNETTE YAŞAMIŞ BİRİLERİ”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hizmetlerinin Silivri’ye gelmesi konusunda CHP’li meclis üyeleri ile karşılıklı fikir ayrılığı yaşanması üzerine söz alan CHP’li Doruk Bulut; Silivri Belediyesi’nin bu dönem İBB’den yoğun hizmet aldığını ima ederek, Yılmaz’a hitaben “cennette yaşıyorsunuz” dedi.

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da CHP’li Bulut’a “Valla ben Cennette yaşamıyorum. Şunu söyleyeyim 10 yıl boyunca yalancı cennette yaşamış birileri. 10 yıl boyunca bunları kendine dert etmemişler. Kendinize yönettiğiniz şehrin derdi kederini dert keder ederseniz topu taca atılan tüm hizmetlerin geldiğini de göreceksiniz” cevabını verdi.

Editör: TE Bilişim