Silivri Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze ve meyve alanında en büyük uluslararası fuarı olan Interfresh Eurasia Yaş Sebze ve Meyve Ambalaj, Depolama ve Lojistik Fuarı’na katıldı. Antalya Anfaş Expo Center’da düzenlenen ve çok sayıda katılımcının yer aldığı fuarda Silivri Belediyesi’nin standı organizasyonun birinci gününde büyük ilgi gördü. Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteklediği fuarda katılımcı tek belediye olan Silivri Belediyesi, çiftçi kuruluşları ve üreticiler ile birlikte ilçenin tarımsal ürünlerini sergiledi. Silivri’yi tanıtmak ve üreticiler ile alıcı kuruluşları buluşturmak amacıyla fuara katılan Silivri Belediyesi, 18 Ekim 2019 saat 17.00’a kadar standını açık tutacak. 

BAŞKAN YILMAZ FUARIN AÇILIŞ KURDELESİ KESTİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’un katılımıyla gerçekleştirilen fuarın açılış kurdelesini protokol üyeleriyle birlikte kesti. Açılış töreninin ardından Vali Karaloğlu Silivri Belediyesi standını ziyaret etti. Tarımsal ürünleri inceleyen Vali Karaloğlu, üretime yönelik çalışmalarından dolayı Başkan Yılmaz’ı tebrik etti. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, lavanta kolonyası, oda kokusu, el sabunu, oda spreyi gibi ürünlerin bulunduğu TÜRAM paketini Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na hediye etti.

“SİLİVRİLİ ÜRETİCİLERİMİZ YURT DIŞINA İHRACAT YAPABİLMELİ”
Silivri standında ilçede üretilen domates, karpuz, kavun, kabak, bamya, sivri biber, ev yapımı tarhana, domates reçeli, karpuz pekmezi, bamya turşusu, solucan gübresi, lavanta fidesi, biberiye, ada çayı, lavanta sabunu ve lavanta kokularıyla donatıldı. Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi (TÜRAM) maket olarak sergilendi. 


  

       

Editör: TE Bilişim