AK Partili Silivri Belediye meclis üyeleri, 05 Aralık 2016 Pazartesi günü yapılan belediye meclis toplantısında 5 adet önerge verdi.

AK Partililer'in önergeleri şu şekilde:


1- Kamuoyunda Silivri Belediyesi personelinin özlük hakları ile alakalı alacaklarının biriktiği alenen konuşulmaktadır. Alacaklarının ne zaman ödeneceği bilgisinin tarafımıza verilmesini, İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

2- Cumhuriyet Mahallemizin planlarında görünen sokakların açılmadığı görünmektedir (örnek: Fehmi Ertaç Sk.). Bu sokakların açılarak halkın hizmetine sunulmasını talep eder, İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

3- 2016 yılı içerisinde Silivri Belediyesinin mahalleler ve genelinde yapmış olduğu çalışmalarla ilgili slayt sunumu eşliğinde Belediye Meclis Üyelerine Meclis salonunda bilgilendirme hususu önem arz etmektedir. Bu çerçevede talebimizin gündem maddesi olarak gündeme alınmasını arz ederim.

4- İlçemizin giriş ve çıkışlarında D-100 karayolu üzerinde bulunan bayrak direklerimizde vatanımızın sembolü olan bayrağımızın olmadığı tespit edilmiştir. Gerek D-100 karayolu üzerinde gerek diğer alanlardaki bayrak direklerimize ivedilikle bayrağımızın çekilmesini talep eder, İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederim.

5- İlçemizin Gümüşyaka mahallesinde nüfusun artışı ve merkeze uzaklığı göz önünde bulundurularak bir adet kapalı düğün salonu yapılmasını, ayrıca bu mahallede yapılması gerekli olan tretuvar ve asfalt çalışmalarının biran önce yapılmasını talep eder, İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

 
 
 


 
Editör: TE Bilişim