30 Mart 2020 tarihinde yapı ruhsatı onaylanan yarı olimpik yüzme havuzu projesinin yapım ihalesi bugün gerçekleştirildi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın adaylık dönemi vaatleri arasında yer alan kapalı yüzme havuzunun yapımına önümüzdeki günlerde başlanması bekleniyor.

"Yeni Mahalle 1653 ada 2 parselde yapımına başlayacağımız projemiz; çocuklarımızın, gençlerimizin, dahası herkesin kullanacağı bir tesis olacak. Özellikle ülkemizi ve ilçemizi, ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil edecek geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yüzme havuzu yapımı ile ilgili olarak şu ifdeleri kullandı:

Kıymetli hemşehrilerim, sevgili gençler.. Sportif başarılar için alt yapı ve tesislerin olması gerekir. Maalesef bu anlamda geri kalan Silivri’mizi daha ileriye taşıyacak yatırımları hayata geçirme noktasında kararlıyız. 
Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu en kısa sürede bitirip hizmete açtığımızda, senelerdir ilçemizde eksikliğini hissettiğimiz bu sorunu da ortadan kaldırmış olacağız. 
Bu yüzden de spora ve sporcuya yönelik önemli bir yatırıma başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. 
Dün ne söz verdiysek bugün o sözleri birer birer yerine getirerek, yediden yetmişe herkesin mutlu olduğu Marka Kent Silivri için yorulmaksızın çalışıyoruz. 

Bir kez daha Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilişim