İstanbul Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisi’nde, 2015- 2016 yılında göre yapacak Meclis İhtisas Komisyonları seçildi. 13.04.2015 tarihli meclis oturumunda açık oylamayla yapılan seçimde CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Saadet Gençoğlu Plan ve Bütçe Komisyonuna, Doruk Bulut Harita Komisyonu’na, Mümin Koçoğlu ve Melih Yıldız ise Tarım Orman ve Köy Hizmetleri Komisyonu’na; AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Tamer Şişman Alt Yapı Mesken ve Kentsel Yenileme Komisyonu’na, Rıfat Kutlu da Deprem ve Doğal Afet Komisyonu’na seçildi.

İBB Meclisi’nde toplam 22 komisyon bulunuyor. Her komisyonda toplam 9 meclis üyesi görev alıyor. Bu komisyonlar da görev alacak meclis üyelerinin 5’i Ak Parti’den, 4’ü de CHP’den oluşuyor. Toplamda 198 meclis üyesi komisyonlarda görev alacak.

IŞIKLAR TEBRİK ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Komisyonlarına seçilen Silivri Belediye Meclis Üyelerini tebrik eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Komisyonlara seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İlçemiz adına verilecek kararlarda görüş bildirecek ve imza atacak olmaları çok önemli. Arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim