İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Silivri’de bulunan dokuz okula Spor Malzemesi Teslim Töreni, İBB Müjdat Gürsu Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.

Törene AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Betül Birer, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Bayram Üstündağ, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB Meclis Üyesi Tamer Şişman katılım gösterdi.

Konuşmasını yapmak üzere mikrofona davet edilen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; ‘ Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın hediyelerini takdim etmek için buradayız. Özellikle gençlerimizi burada görmüşken söylemek istediğim şeyler var, spor gençler açısından daha küçük yaşlarda edinilen bir alışkanlık. Bu alışkanlıklar artık hayatımızın bir parçası haline geldiğinde gerçekten hem hayat düzenimiz, hem de hayata bakış açımız farklı olacaktır. Spor yapmak hem bedeninize, hem de ruhunuza sağlık verecektir. Bu yüzden yetkililer tarafından gençlerimizin ve çocuklarımızın spora teşvik edilmesi, bu konuda faaliyetlerde bulunulması hepimiz için çok önemli. Bizde elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışıyoruz. Elbette bu sadece bu kadarıyla kalmayacak, daha fazlası olmalı ve bunun içinde çaba sarf ediyoruz.

İBB olarak şuan Nurullah Baldöktü İlkokulu ve Mimarsinan İlkokulunda çok yakında açılacak olan çok güzel Kapalı Spor Salonlarımız var. Benim amacım ve isteğim Silivri’de derece alabilecek, Silivrimizin adını duyurabilecek gençler yetiştirmektir. Bu anlamda şuan burada değiller ama Silivri’deki engelli sporcu kardeşlerimiz Türkiye Müsabakalarında çok güzel dereceler aldılar ve ben bu durumdan gurur duyuyorum.

Maalesef sahil kıyısında olmamıza rağmen yüzücü yetiştiremiyoruz. Yüzücü denizde değil, olimpik havuzlarda eğitim görerek yetişiyor ve böyle bir tesisimizin olmaması ilçemizde büyük bir eksiklik, bu konu üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda Silivri’de Gençlik Merkezi kurulacak bunun sözünü aldık, bende bu çalışmanın takipçisi olacağım. İçinde olimpik havuzlarımızın, buz pistlerimizin olduğu ve birçok dalda spor çalışmalarının yapılacağı bir tesisimiz olacak inşalla

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın spor konusundaki hassasiyetini ve duyarlılığını çok iyi biliyoruz. Desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemediği için kendilerine buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz’ şeklinde konuştu.


Spor Malzemesi Teslim Töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.











Editör: TE Bilişim