Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a olan yakınlığıyla bilinen belediye personeli Ömer Sebahattin Çetin, Twitter üzerinden önceki akşam yaptığı bir paylaşımda AK Parti'ye oy veren vatandaşlara "andavallılar" şeklinde hakaret etti.

Çetin, kendisine ait olan ve yıllardan bu yana kullandığı @omers_cetin adlı Twitter adresi üzerinden; içeriğinde AK Parti'ye ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e oy vereceğini beyan eden bir vatandaşın yer aldığı halk röportajının @Ilavetv07 adlı başka bir Twitter kullanıcısı tarafından Twitter platformu kapsamında yayımlanması üzerine bu paylaşımın altına "Aysun Kayacı'nın kulakları çınlasın. Bu tip andavallılar yüzünden onbinlerce insan hapislerde düşünce suçlusu olarak iddaname hazırlanmasını bekliyor. Bu iki ayaklı camışın oyu ile benim oyum eşit olmamalı." umuma açık bir şekilde yorum yazdı.

İLK VUKUATI DEĞİL

Bu yaşananlar Ömer Sebahattin Çetin'in adının karıştığı ilk olay değil. Özcan Işıklar'ın belediye başkanı seçilmesi üzerine Silivri Belediyesi'nde işe başlayan Çetin, çeşitli dönemlerde sosyal medya üzerinden birçok vatandaşa hakaret ettiği gerekçesiyle şikayet edilmişti.

Çetin, son olarak Gazeteci Cihangir Davutoğlu'nun engeli kızına facebook üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanarak hapis cezasına mahkum edilmiş ve aldığı ceza ertelenmişti.

Editör: TE Bilişim