Özcan Işıklar Holding’in iştiraklerinden biri olan Hürhaber Ltd. Şti’in Müdüranım’ı Sevginar Sali Uygun iktidarı kaybetmemek için adeta çırpınıyor.

Şimdi size Müdüranım’ın dünkü yazısından bazı pasajlar sunuyorum:

- Geçtiğimiz hafta hali hazırda Belediye Başkanımız, CHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işıklar ile üçüncü dönem başkanlık hedefinin ilk ayağı adaylık süreci ile önümüzdeki beş yıl yapmak istediklerini konuştuk.

- Işıklar, ne zaman Silivri hedefleri konusunda heyecanını yitirse, umudunu kaybeder gibi olsa içine kapanıp, deli gibi dünyadaki gelişmeleri inceliyor, okuyor ve yolunu buluyor, yolumuzu aydınlatıyor!

- "Özgürlükçü Cumhuriyet”, adalet, hakkaniyet ve ahlak, ‘herkesin belediye başkanı', “Büyük Silivri Koalisyonu”… Bir kentte bunlar sağlanırsa daha ne isteriz! Bunları düşünen, bunlar üzere kafa yoran insandan kötülük gelir mi?

- Atatürk, “İstikbal göklerde” derken ayağına giyecek çarığı yoktu insanlarımızın! Işıklar'ın Silivri halkı önüne koyduğu hedef ve söylemlerde uzlaşıya varamayacağımız hiçbir şey yok! Yer yer çatlak seslerin çıkmasını da fikir özgürlüğüne verelim gitsin…

(Kadına bakın; menfaat hırsıyla Özcan Işıklar’ı Atatürk’le mukayese edecek kadar gözü dönmüş…)

Sevginar Hanım'dan seçmelere devam edelim...

Silivri ve yönetim konusunda Işıklar'ın dilediği taktirde ikna edemeyeceği kimse yok…

- Silivri şartlarında; Işıklar, eksiklik ve kusurlarını görmek isteyenlere bir derya deniz sunuyor olabilir… Ama artıları göz ardı edilemeyecek büyük bir okyanus!

Vay anasını...

Breh breh breh...

Ey belediye imkânları sen nelere kâdirsin...

Okudunuz mu Sevgili Silivrililer,

Bir gazeteci (!) işte anca bu kadar militanlaşabilir

Ama hiç merak etmeyin; Özcan Işıklar o başkanlık koltuğundan kalktığında; çevresinde bulunan ve altın hayatlar sunduğu o üç beş kişi arkalarına teneke bağlanarak uzaklaşacaklar belediye imkanlarından…