Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 12 Mayıs Cuma günü gece saatlerinde polis ekiplerince durdurulan 34 DL … plakalı şüpheli araç içerisinde bulunan 4 şahsın kimlik sorgulamaları yapıldı. Yapılan sorgulamada araç içerisinde bulunan M.G.  B.G. E.A. ve M. E.Y. isimli şahıslardan B.G.’nin yoklama kaçağı olduğu  ve aynı zamanda da hırsızlık suçundan firari olarak arandığı tespit edildi. Ekiplerin araç içerisinde yaptığı aramada da hırsızlık suçlarında kullanıldığı düşünülen 1 adet kar maskesi, 1 adet murç, 1 adet tornavida, 2 adet siyah renkli boyunluk, 1 adet NATO ibareli biber gazı, 1 adet pusulalı komando bıçağı ele geçirildi.

Yapılan incelemede şahısların biri emlak, biri market, biri de lokanta olmak üzere 3 iş yerinden hırsızlık yaptıkları anlaşıldı.

Çalıntı eşyalar da araç içerisinden çıktı Ayrıca araç içerisinde yapılan aramada hırsızlık yaptıkları 3 işyerinden çaldıkları tespit edilen yiyecek malzemeleri ile bir miktar para da ele geçirildi.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan şahıslar, sevk edildikleri hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim