Silivri’de faaliyet gösteren Sun Fly Turizm Acentesi ve Peynirci Şeref olarak bilinen Şeref Toker’e dükkanlar Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu.

Silivri’de esnaflık yapan Sun Fly Turizm Acentesi İşletme Sahibi Yasin Elmaslı,   “Dün arkadaşlarımla bugün için sözleştik yemeğe gidecektik fakat dükkanımı açmak üzere geldiğimde arkadaşlarımın içeride oturduğunu fark ettim. ‘Size kim kapıyı açtı?’ diye sorduğumda bana ‘Bizde sen açık bıraktın sandın’ diler bende içeriye hırsız girdiğini anladım ve polis ekiplerine haber verdim. Kapıdaki asma kilidi ve kapının kendi kilidini kırarak 3 tane laptopu ve kasamdaki 150-200 TL’yi alıp kaçmışlar dükkanımda güvenlik kamerası olduğu için seviniyordum hırsızları buluruz diye ama güvenlik kamerası da hiçbir görüntüyü kayıt altına almamış ne yapacağımızı bilmiyoruz umarız ki suçlular bir an önce yakalanır” diye konuştu.

Şeref Toker’ ise, Dükkanımı açmak için geldiğimde kapısının kırıldığını ve açık olduğu fark ettim. Anında polise haber verdim. Hırsızlar kasada bozuk 200 TL civarında para vardı onu almışlar 6 adet sucuk birkaç tanede kaşar peyniri almışlar umarım bir an önce suçlular yakalanır” şeklinde konuştu.

Ayrıca aynı gece içerisinde Fatih Mahallesi'nde de 2 ayrı yere daha girdikleri bilgisine ulaşıldı.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık olaylarının faillerine ulaşabilmel için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

silivridehaber.com - Uğur Samet Avcı





Editör: TE Bilişim