Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaatta bulunan Ö.Ç. (38) isimli erkek şahıs, aynı gün saat 12.30 sıralarında aracını park ettiği Mimar Sinan Mahallesinde bulunan AVM’nin otoparkına gittiğinde, aracının ön camının kırıldığını ve araçtan 1 adet telefon ve tablet ile içerisinde günlük kıyafetleri ve boks eldivenlerinin bulunduğu spor çantasının çalındığını söylemesi üzerine emniyet harekete geçti.


Büyükçekmece polisi yakaladı


Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiğlerince yapılan kamera kayıtları incelemesinde, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların olay yerinden ayrıldıkları araç tespit edildi ve çevre ilçelere bilgi verildi. Araç Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Büyükçekmece İlçesi Fatih Mahallesi E-5 Karayolu üzerinde durduruldu ve  araç içerisinde bulunan E.K. (23), K.T. (46), E.R. (19) ve Ö.F.B. (21) isimli erkek şahıslar yakalandı. Şahısların aranma kayıtlarının olmadığı ancak çeşitli suçlardan kayıtlarının olduğu anlaşılmıştır. Araçta yapılan aramada Ö.Ç. isimli şahsın aracından çalınan çanta ve içerisinde şort ile boks eldivenleri çıktı.


Suçunu itiraf etti


Şüphelilerden E.K. isimli şahıs bahse konu olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, araçtan sadece spor çantasını aldığını tablet ve telefonu almadığı, diğer şahısların bu olaydan haberlerinin olmadığını söyledi. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan E.K. isimli şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, diğer şahıslar serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilişim