İstanbul'da 39 ilçede yapılan '' YediTepe Huzur Operasyonun'' bir diğer adresi Silivri oldu. Silivri'de yapılan uygulamalar da Aranması olan bir kişi gözaltına alındı. 3 kişiye kapalı alanda sigara içmekten kabahatlar kanuna göre 100 TL toplam da 300 TL para cezasi kesildi. Silivri'de yapılan uygulamalar da ekipler durdurduğu yaya ve şüpheli araç sürücüleri Genel Bilgi Toplama (GBT) toplamda 510 kişi üzerinde sorgulamaları yapıldı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü terör, narkotik, asayiş, mali ve organize suçlarla mücadele, özel harekat ve trafik şubesi ekipleri, "Yeditepe Huzur" adı verilen uygulamada, önceden belirlenen noktalarda bazı kişiler, araçlar ve iş yerlerinde arama yaptı.

Polis ekiplerinin şüpheli kişilere yönelik genel bilgi tarama (GBT) kontrolleri yaptığı uygulamada, aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcıları üzerinde duruldu. Polis helikopterinin de destek verdiği uygulamada, trafik kontrolleri gerçekleştirildi.

Polis ekiplerinin bulduğu suç unsurlarına el koyduğu ve şüpheli kişilere gözaltı işlemi yaptığı uygulama, yaklaşık 3 saat sürdü.


silivridehaber.com


Editör: TE Bilişim