Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaptıkları görüşmenin ardından hızlı bir şekilde ihale edilen Selimpaşa Şehit Emin İpşir Polis Merkezi binasının temeli atıldı.

Selimpaşa Şehit Emin İpşir Polis Merkezi binasının temel atma törenine Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bnb. Güngör Kırarslan, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Ülkü Ocakları 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Özgür Bedel, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Müftü İsa Sağlam'ın okuduğu duanın ve kurban kesilmesinin ardından Kaymakam Ali Partal ve Belediye başkanı Volkan Yılmaz tarafından inşaatın temeli atıldı.

6 ayda tamamlanması hedeflenen Selimpaşa Şehit Emin İpşir Polis Merkezi Amirliği toplam 1261.28 m2’lik alana bodrum, zemin artı iki kat olarak inşa edilecek.

Binanın yapımının hızlı bir şekilde tamamlanarak Haziran ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim