AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu  sosyal medya üzerinden kendisi ve partisi hakkında yıpratıcı paylaşımda bulunan hesapların kullancılarının tespit edilmesi için Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

Konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada; düzmece sahte hesaplar üzerinden yapılan iftira dolu paylaşımlar yapıldığını belirten Bozoğlu, sahte hesapların kullanıcılarından şikayetçi olduklarını ve yasal başvuruları yaptıklarını kaydetti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun konuyla ilgili yazılı açıklaması şu şekilde:

KAMUOYUNA DUYURULUR

Partimize gönül vermiş değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli hemşerilerim;

Bizler kendisini dil, din, ırk mezhep ayrımı yapmaksızın milletine adamış olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, kutlu bir dava uğruna kurduğu AK Parti’mizin birer neferiyiz. 
Şahsım ve teşkilatımız olarak aynı şuur ve bilinçle Silivri’mize hizmet uğruna çıktığımız bu yolda, bugüne kadar AK Parti’mizin ideolojisi ve tüzüğü doğrultusunda görevimizi ifa etmeye gayret gösterdik. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak; Silivri’miz ilçe sınırları içerisinde bulunan 35 mahallemizi defaten ziyaret ederek, diline, dinine, mezhebine, memleketine bakmaksızın Yüce Rabbimizin huzurunda bütün insanların eşit olduğu bilinci ve inancı ile Silivri’de yaşayan bütün hemşerilerimizi hiçbir ayrım yapmadan kucakladık.

Bu kutulu dava uğruna üstlendiğimiz görevi hakkıyla yerine getirmek adına hiç tereddüt etmeden, ailemizden, çocuklarımızdan, işimizden, sosyal hayatımızdan kısacası bütün şahsi çıkarlarımızdan fedakârlık ederek gece gündüz demeden daha güzel bir Silivri için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Kıymetli hemşerilerim;
Bu azimli ve kararlı duruşumuzdan rahatsız olan bazı güruhlar tarafından tutulan birtakım kirli maşalar, son zamanlarda arkasına saklandıkları sahte sosyal medya hesapları ve bir takım mesaj organları üzerinden akla, vicdana ve inanca kısacası insanlığa sığmayan iftiralar ve sahte hesaplarla çirkin yazışmalar yaparak kendilerince itibar suikastı düzenlemeye çalışmakta,  ırkçı söylemlerle şahsım üzerinden ilçe teşkilatımızı hedef göstererek halkı kin ve nefrete itme suçu işlemektedirler. Bugüne kadar bizlere ışık tutacak seviyeli bütün eleştirileri nasihat kabul ederek teşekkür ettik.  Fakat bizim hem siyasi hem de insanı yapımıza aykırı, iftira hükmünde olan birtakım paylaşımlara karşı sessiz kalmayacağız. Çünkü bu iftiralar şahsımızdan ziyade, binbir emek ve fedakarlıkla Silivri’de seçim zaferine odaklanan bütün teşkilat mensuplarımızı hedef almıştır. 
Bu nedenle, Silivri’de milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan bahse konu sahte sosyal medya hesapları hakkında ilçe teşkilatımız adına gerekli yasal şikayetlerimizi Cumhuriyet Başsavcılığımıza yapmış Bulunuyoruz. Bu haksız iftiraları atan kişi veya kişilerin gereken cezayı almaları için bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu vesile ile gösterdikleri hassasiyet için, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığımıza, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Büro Amirliğine şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. 

Mutlu Bozoğlu

AK Parti Silivri İlçe Başkanı


                                                                                                                              

Editör: TE Bilişim